Innovatie

Innovatie betekent voor mij creativiteit & kansen pakken. Geïnspireerd door wat je ziet om je heen! Zowel in de wereld van de horeca, fast- & foodservice en retail. Maar ook de kleine startups, een gepassioneerde chefkok, de lokale traiteur en foodconcepten in het buitenland.

Soms is de richting van de klant duidelijk en dan is het aan mij om deze inzichten te vertalen in producten.

Nog geen route uitgestippeld? Dan ben ik graag de navigatie, en kan ik niet wachten om te inspireren, te verrassen of te verbazen. Omdat er altijd meerdere wegen zijn…

Productontwikkeling

Nadat de richting is bepaald en het concept is gecreëerd gaat het beginnen.

De juiste grondstoffen, een lekkere smaak, houdbaarheid en produceerbaarheid. De technologie achter een recept.

Koken, testen, researchen.

Van de eerste recepturen op papier…

…naar het bereiden in de keuken.

Van berekeningen van voedingswaardes…

…naar eerste kostprijzen en smaak samples.

Alles van grondstof tot eindproduct en alles wat daarbij komt kijken.

Volgende
Volgende

Optimalisatie